Извинявам се но имам един бърз и можеби тъп въпрос. А именно има ли 155-ци които да нямат капачка с датчика за нивото на спирачната течност, тоест капачка с поплаваче. Ако има значение колата е с АБС.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Датчиик- ниво на спирачна течност
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеИзвинявам се но имам един бърз и можеби тъп въпрос. А именно има ли 155-ци които да нямат капачка с датчика за нивото на спирачната течност, тоест капачка с поплаваче. Ако има значение колата е с АБС.Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
-
Първоначално публикувано от vesk0 Покажи съобщениеда не гледаш казанчето на съединителя?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
То чее едно казанчето едное ама моито няма датчик а обикновенна капачка ,а и не виждам кабе с букса за там и съм шахEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
ми значи е сменявана
огледаи се за буксата сигурно виси некаде155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Що пък да "виси" не може ли да стърчи...0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеЩо пък да "виси" не може ли да стърчи...умник
а наздраве
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Ъъъъъ... тойзи датчик... таквоз... как са ползува...? Къде обажда, имам предвид? Преди години забелязах странната капачка, бучках я отсам-оттам, ама... понеже нямаше как да съм хем под капака, хем вътре в колата да видя дали свети нещо, та я отсвирих и чак сега ме подсетихте пак.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bass Покажи съобщениеЪъъъъ... тойзи датчик... таквоз... как са ползува...? Къде обажда, имам предвид? Преди години забелязах странната капачка, бучках я отсам-оттам, ама... понеже нямаше как да съм хем под капака, хем вътре в колата да видя дали свети нещо, та я отсвирих и чак сега ме подсетихте пак.
По принцип има още две лампички на таблото свързани със спирачките, едната светва, ако накладките са прегрели, другата светва (ако има АБС колата) когато има проблем в АБС системата. Някой може да са виждали лампичката с "парзалящата се кола" когато включват на контакт , обикновенно светва, ако колата е била спряна под наклон или странично.
Някой колега може да добави или корегира моя пост
Поздрави
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
корекция за "прегрялите" накладки - не прегряли, а за износени до мимимум накладки е. Естествено това важи за който си е свързал накладката която се следи към датчика - предна лява мисля беше.
Отделно: АБС-а светва при всяко даване на контакт, поради преминаващата проверка. После загасва и несветва пак, ако няма проблем с него!Last edited by Furious 155; d.m.y г., 14:53.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщениеКато падне нивото на спирачната течност под "минимума" , светва (ако не се лъжа) лампичката на ръчната спирачка, тази лампичка е свързана освен с ръчната спирачка, така и с нивото на течността.
............................
Някой колега може да добави или корегира моя пост
ПоздравиAR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
Comment